Inici Actualitat El taradellenc Santi Prat participa en una obra de teatre per descobrir...

El taradellenc Santi Prat participa en una obra de teatre per descobrir el Jaciment Arqueològic d’Empúries

0
COMPARTIR

Durant tot aquest estiu al Jaciment Arqueològic d’Empúries es posa en escena una obra de teatre per descobrir la seva història. Un dels participants a l’obra és el taradellenc Santi Prat Espelt.

L’obra de teatre, titulada “Empúries sota la mirada dels déus”, es situa a l’any 44 abans de Crist quan Empúries coneix la notícia de l’assassiant de Juli Cèsar a Roma. En aquest context la deessa grega Artemis i l’esclau romà Gallus acompanyen els visitants a través d’una història de misteri amb un final inesperat.

La posada en escena es fa al vespre i s’obsequia els visitants amb un tast de vi romà aromatitzat i sucs de fruita per la canalla. Les funcions es van cada dilluns, dimecres i divendres del mes de juliol, agost i setembre fins el 13 de setembre. La durada de l’espectacle és d’una hora i mitja. Aquí podeu trobar més informació de les visites, així com reservar plaça.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments