Inici Actualitat El cantautor Quim Vila serà aquest dissabte a Taradell amb el seu...

El cantautor Quim Vila serà aquest dissabte a Taradell amb el seu nou espectacle

0
COMPARTIR

Taradell acollirà aquest dissabte a la nit el nou espectacle del cantautor Quim Vila. “Algun suggerimetn resolutiu i coherent que no sigui un estat independent?” és el llarg títol del nou muntatge humorístic.

Es tracta d’un seguit de discursos irònics i de temes de Cançons d’intents d’un país 1 i Cançons d’intents d’un país 2 (en gravació), inspirat en el procés independentista català i en declaracions de polítics espanyols. Es tracta del quart espectacle de Quim Vila i que arriba després de diversos discos editats.

La posada en escena es farà a les 9 del vespre davant del local del Centre Excursionista Taradell. L’acte forma part de la festa del soci i té un cost de 15 euros només per als qui no són socis.

Quim Vila és un cantautor polifacètic que ha participat en diversos programes de ràdio i televisió, ha enregistrat 7 discos, ha participat en diverses obres de teatre i ha guanyat tres premis Enderrock 2004 i el premi Sona9 2003 en la categoria de Cançó d’Autor.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments