Inici Actualitat Marc Clapés acaba tercer a les 2 hores de resistència en btt...

Marc Clapés acaba tercer a les 2 hores de resistència en btt d’Olost

0
COMPARTIR
Foto: Club Ciclista Olost

El taradellenc Marc Clapés va ser tercer absolut aquest dissabte al vespre en les 2 hores de resistència en btt d’Olost de Lluçanès. Clapés formava parella amb Enric Bau i no només va obtenir podi a la general, sinó que es van imposar en la categoria Elit.

Es tracta d’una prova de resistència en bicicleta de muntanya en un circuit tancat d’uns tres quilòmetres. Els participants han de fer el màxim nombre de voltes durant les dues hores de la competició. Clapés i Bau van completar 15 voltes. Enguany el circuit canviava i també l’hora, ja que es va iniciar a les 7 de la tarda per evitar les hores de més calor.

A la prova també hi va participar el taradellenc Jacint Margenet. Ho va fer en solitari i va acabar 20è a la general després de completar 13 voltes i va ser cinquè en la seva categoria.

Foto: Club Ciclista Olost
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments