Inici Actualitat La Coral L’Arpa va celebrar 20 anys amb un repertori musical de...

La Coral L’Arpa va celebrar 20 anys amb un repertori musical de pop i rock

5
COMPARTIR

La Coral L’Arpa de Taradell va celebrar aquest diumenge a la tarda els 20 anys d’història amb un concert. La sala gran del Centre cultural Costa i Font es va omplir per seguir l’actuació. Acompanyats d’un combo de quatre músics, 36 cantaires, dirigits per Pere-Mateu Xiberta van oferir un repertori de versions de música pop des dels anys 50 passant per clàssics del rock català.

El concert va seguir un format diferent, ja que les cadires del públic estaven disposades deixant un espai al mig. Allà dos ballarins professionals van fer algunes exhibicions al ritme d’algunes cançons.

Al llarg d’aquests 20 anys d’història la Coral L’Arpa de Taradell ha tingut quatre directors diferents i ha actuat en més de 200 concerts arreu del territori català i a l’estranger.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

5 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Mercè
Mercè
16 juliol 2013 12:00

Si, tots ens ho varem passar molt i molt bé. Crec que també s’han de saber altres cosetes a més que ens divertim cantant. Tots aquells que vareu rebre una galeta amb l´entrada heu de saber que les va fer totes una per una, la Carme Muntada, la nostra presidenta, llevant-se a les 5 de la matinada més d’un dia per preparar-ho tot. Un aplaudiment per ella! Placa, placa, placa… Llàstima que no van arribar per tothom, però ens comprometem a què en el proper concert que fem, de galetes n’hi haurà per tothom. Gràcies a tots per acompanyar-nos en… Llegeix més »

Irene Tores guitart
Irene Tores guitart
16 juliol 2013 0:30

uh, he tocat una tecla que no devia jejejejejeje.
Bé doncs, lo més bonic va ser, és veure la gent que va disfrutar i que s’ho passava bé.

LA VIDA ÉS UN CANT.

Irene Tores guitart
Irene Tores guitart
16 juliol 2013 0:27

Ahir els de la coral ens ho vàrem passar molt bé, encara més diria que fa dies que disfrutem, preparant el dia d’ahir però el goig molt bonic, doncs des de l’escenari arribava

Dolors
Dolors
15 juliol 2013 19:51

Felicitats a tots, cantaires, músics, direcció…

Varem gaudir d’una tarda exepcional, tot us va sortir molt i molt bé, era un concert que s’hi respirava alegria i ganes de passar-ho bé.

Repeteixo, moltes felicitats!

Germinal & Teresa
Germinal & Teresa
15 juliol 2013 11:37

No pot pas ser que encara no hi hagi cap comentari…

Volem manifestar que estem contents pel què dieu. Segur que ho vau passar bé, però no tant com nosaltres cantant.