Inici Actualitat La pluja obliga a ajornar el concert de versions del grup Virus

La pluja obliga a ajornar el concert de versions del grup Virus

0
COMPARTIR

La pluja va fer una mala passada aquest divendres al públic present a La Plaça i al grup musical que havia de fer un concert. En el marc dels Juliols a la fresca, s’havia programat un concert amb versions musicals a càrrec del grup Virus. Tot estava preparat per a l’actuació i, de fet, es va poder començar.

Però, pocs minuts després, va començar a ploure i es va aturar l’actuació per protegir els instruments. El parèntesi va ser breu i es va poder tornar a reemprendre el concert, però no hi va haver sort. I, de nou, la pluja, amb més intensitat, va interrompre el concert. Va ser una llàstima, ja que s’havia aplegat molt de públic a La Plaça per poder gaudir de la música.

Al final es va decidir suspendre l’actuació i es podria programar en una altra data per decidir.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments