Inici Actualitat Una exposició a la Biblioteca proposa endevinar llibres a través de fotos

Una exposició a la Biblioteca proposa endevinar llibres a través de fotos

0
COMPARTIR

Des d’aquest divendres i fins el 31 de juliol es pot visitar a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font l’exposició “Enigma”. Es tracta d’una mostra fotogràfica que pretén que l’espectador descobreixi quins llibres han inspirat cada fotografia de l’exposició.

L’Exposició està produïda per l’Associació Acció Fotogràfica Ripollet, associació que forma part de la Federació Catalana de Fotografia.

L’espectador, després d’observar atentament cada imatge i intentar endevina quin llibre representa, pot aixecar la pestanya que hi ha sota de cada foto i comprobar si l’ha encertat. L’exposició es pot visitar en horari de la biblioteca.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments