Inici Actualitat La gent gran de Taradell explica experiències als infants d’El Puntal

La gent gran de Taradell explica experiències als infants d’El Puntal

0
COMPARTIR

El passat mes de juny, dins de la programació del taller d’estimulació cognitiva adreçat a gent gran de Taradell, es va portar a terme una activitat intergeneracional. L’objectiu de la trobada era que els infants del Centre Obert El Puntal coneguessin el Casal d’avis i també els costums, tradicions i hàbits de vida en què va créixer la gent gran del municipi.

Les participants del taller, a través d’una selecció de les seves pròpies fotografies, van explicar als més menuts com era la vida a Taradell fa més de 50 anys: com es feia la bugada i la higiene personal, com eren les fàbriques tèxtils o l’escola.

L’intercanvi entre petits i grans va ser molt vivencial i va permetre als 12 infants i a les 5 persones grans crear petits vincles. Vincles que els infants van plasmar posteriorment amb un dibuix.

L’activitat ha resultat ser tan profitosa que els seus organitzadors tenen la intenció de poder repetir l’experiència de cara al curs que vinent. L’activitat s’emmarcava dins els tallers de memòria per a gent gran que l’Ajuntament de Taradell i la Mancomunitat La Plana promouen al municipi des de fa més de 6 anys. Actualment s’hi fan dos tallers amb un total d’una vintena de participants.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments