Inici Actualitat Un taradellenc desenvolupa un plànol que integra l’oferta de transport públic a...

Un taradellenc desenvolupa un plànol que integra l’oferta de transport públic a Osona

0
COMPARTIR

Adrià Ramírez ha presentat aquesta setmana un plànol que integra totes les rutes que realitzen les empreses de transport públic a la comarca d’Osona. Ramírez és soci de l’ONG Promoció del Transport Públic i ha dissenyat de forma voluntària el plànol conjuntament amb Sagalés. La iniciativa, BusOsona.cat, té un caràcter totalment altruista i sense ànim de lucre amb l’objectiu d’oferir una visió global de l’oferta osonenca en transport públic.

Així, aquesta setmana ja s’ha instal·lat el plànol de bus comarcal a l’estació d’autobusos de Vic per oferir la màxima informació als usuaris. El plànol diferencia amb colors les diferents rutes que cinc companyies fan amb les seves parades intermitges.

A banda de consultar-se a l’interior de l’estació d’autobusos de Vic, també es pot consultar a la web www.busosona.cat. En els propers mesos aquest plànol s’instal·larà a totes les parades de la comarca d’Osona. Per això, es busca finançament voluntari, oferint “apadrinar” una parada (finançar el cost d’imprimir la còpia) a canvi de publicitat de l’anunciant.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments