Inici Actualitat L’Assemblea de Taradell obre les inscripcions per a la Via Catalana

L’Assemblea de Taradell obre les inscripcions per a la Via Catalana

0
COMPARTIR

Des d’aquesta setmana ja es poden fer a Taradell les inscripcions en grup per a la Via Catalana cap a la Independència. Es tracta de la cadena humana que promou l’Assemblea Nacional Catalana pel proper 11 de setembre. Aquestes inscripcions en grup permeten que que tota la gent de Taradell podrà estar junta a la cadena (dins d’un marge raonable). Segons l’Assemblea de Taradell, hi ha dos tipus d’inscripcions en funció del mitjà de transport triat per desplaçar-se fins al lloc assignat.

Amb autocar (preu: 10 €)

Aquestes inscripcions només es poden fer presencialment, havent de satisfer l’import del viatge en autocar de cada persona inscrita, al mateix moment. Els llocs per inscriure’s són les botigues de Can Vilaró i Moda home/dona Sellés. També es podrà fer a les parades que l’ANC muntarà els dissabtes al matí davant de Can Prat, i també els dimarts i dijous de juliol (de 8 a 10 del vespre) al Camp de Futbol La Roureda. S’haurà d’abonar el preu del viatge en el moment de fer la inscripció.

Amb vehicle privat

Aquestes inscripcions es poden fer presencialment (als mateixos llocs que les inscripcions amb autocar), o bé per internet en aquest enllaç.

Cal tenir en compte que les inscripcions realitzades mitjançant l’ANC de Taradell, tant si el desplaçament es fa amb vehicle privat com amb autocar, tindran assignats el mateix lloc a la cadena (dins d’un marge raonable). Això vol dir que tota la gent de Taradell podrà estar junta a la cadena. No obstant, si l’organització general de la cadena ho creu necessari, es pot requerir omplir buits de la cadena que estiguin separats entre ells.

La cadena de la Diada ja compta amb unes 78.000 inscripcions a nivell nacional. El traçat de la cadena superarà els 400 quilòmetres i passarà per 86 municipis del Principat just a les 17:14 hores de l’11 de setembre. L’objectiu és demostrar la unitat del poble català i tornar a mostrar al món la voluntat de Catalunya cap a la independència.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments