Inici Actualitat La U.D. Taradell començarà la lliga 2013/2014 al camp del Manresa

La U.D. Taradell començarà la lliga 2013/2014 al camp del Manresa

0
COMPARTIR

Avui s’ha fet públic el calendari per la temporada 2013-2014 del grup 4art de Segona Catalana de futbol, on milita la Unió Deportiva Taradell. I el sorteig ha deparat que els taradellencs comencin la lliga davant d’un rival molt potent, el Manresa. La primera jornada es disputarà el 8 de setembre en territori manresà.

El primer derbi serà matiner. El Taradell visitarà el camp del Tona a la tercera jornada de lliga. L’enfrontament es tornarà a viure el 27 de gener, però a la Roureda. El segon i tercer derbis arribaran consecutivament a la 13 i 14a jornada. Primer amb un Taradell-Roda (a la segona volta es disputarà el 4 de maig) i, tot seguit, amb un OAR Vic-Taradell el 15 de desembre (la tornada serà el 10 de maig).

La U.D. Taradell tancarà la lliga 2013/2014 com a visitant el 31 de maig al camp del Castellar del Vallès. Com a novetats al grup, hi ha el Sant Quirze del Vallès, San Mauro, Sant Feliu de Codines, Roda de Ter, Súria i Lliçà de Vall.

Aquí podeu consultar el calendari complet.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments