Inici Actualitat El taradellenc Oriol Sans acaba cinquè al campionat d’Espanya júnior d’atletisme

El taradellenc Oriol Sans acaba cinquè al campionat d’Espanya júnior d’atletisme

0
COMPARTIR

Oriol Sans va aconseguir aquest cap de setmana la cinquena posició en els 200 metres lliures d’atletisme al campionat d’Espanya júnior, disputat a Castelló. El taradellenc, formant part del Club Atlètic Vic, tot just fa onze mesos que s’hi dedica i ja està assolint èxits.

Cal destacar que a les semifinals va guanyar la seva sèrie i va aconseguir la seva millor marca personal amb 21 segons i 95 dècimes. A Castelló també va ser novè en els 100 metres llisos. Es va quedar fora de la final per mil·lèssimes, tot i fer un temps de 10,97 segons.

Amb aquesta competició, Sans dóna per tancada la temporada. Al mes de juny va aconseguir tres medalles de bronze al campionat de Catalunya júnior a Igualada. Va ser tercer en els 100 i 200 metres lliures i també en la prova de relleus 4×400. La temporada vinent passa a la categoria promesa.

Aquí podeu veure un vídeo de l’Oriol corrent les semifinals de 200 metres lliures. És la segona sèrie:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments