Inici Actualitat Prop de 400 taradellencs gaudeixen de les havaneres del Grup Rems

Prop de 400 taradellencs gaudeixen de les havaneres del Grup Rems

0
COMPARTIR

Les havaneres s’han convertit ja en un dels clàssics de l’estiu a Taradell. Aquest diumenge al vespre en el primer cap de setmana amb activitats del programa Juliols a la fresca, la Plaça es va omplir per seguir les cançons de taverna i havaneres del grup Rems.

De fet, al principi s’havien instal·lat unes 250 cadires per seguir el concert, però ràpidament es van omplir. I això va obligar a anar a buscar més cadires pel nombrós públic que no es va voler perdre l’actuació. En el cap de setmana més calorós fins ara els assistents van disfrutar tranquil·lament de l’ambient musical. Tampoc hi va faltar el rom cremat.

Les activitats a la fresca continuen aquest pròxim divendres amb versions musicals a la mateixa Plaça i diumenge a la tarda amb el concert per celebrar el 20è aniversari de la coral L’Arpa al Centre cultural Costa i Font.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments