Inici Actualitat El Club Patí Taradell fitxa l’osonenc Marçal Casadevall i entrenador nou

El Club Patí Taradell fitxa l’osonenc Marçal Casadevall i entrenador nou

1
COMPARTIR

El Club Patí Taradell ha fitxat un jugador de l’Ok Lliga per retornar a la Primera Divisió espanyola. L’osonenc Marçal Casadevall, fins aquesta temporada a l’Igualada, ja és nou jugador del club de Taradell. Juntament amb ell també ha fitxat com a tècnic Climent Muñoz, que substituirà a Àlex López.

Marçal Casadevall té una àmplia trajectòria a l’Ok Lliga. El vigatà, a punt de complir 32 anys i format al Club Patí Vic, és un defensa sòlid i amb olfacte de gol. De fet, aquesta temporada passada va ser el màxim golejador de l’Igualada, equip amb el qual va acabar vuitè a l’Ok Lliga. També destaca per ser un especialista des del punt de penal. Ha militat al Vic, al GEiEG, al Tenerife i al Vilanova.

Pel que fa a Climent Muñoz, fins la temporada passada entrenava al Cerdanyola del Vallès. També havia estat segon entrenador a les ordres de Ferran Pujalte al Club Patí Vic.

De moment, no s’han confirmat més fitxatges o baixes. El Club Patí Taradell, patrocinat per Cos Fisicwell, jugarà a Primera Nacional Catalana, després de perdre la categoria a Primera Divisió Espanyola, però amb l’objectiu de pujar.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Josep Miret
Josep Miret
5 juliol 2013 11:15

Tant el Marçal com en Climent són molt bons professionals i amants de l’hoquei, i també molt bones persones. Una abraçada.