Inici Actualitat Dissabte comença la primera proposta dels Juliols a la fresca amb jocs...

Dissabte comença la primera proposta dels Juliols a la fresca amb jocs per als més petits

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell ha programat diferents activitats durant els caps de setmana d’aquest mes de juliol. La iniciativa, que ja es va fer l’any passat amb alguns concerts, comença dissabte amb una sèrie de tallers, jocs i activitats pensades per als més petits. L’activitat començarà a 2/4 de 6 de la tarda als jardins del Centre cultural Costa i Font.

La mainada podrà trobar-hi un taller de cuina, jocs en grup, una zona per a fer castells de sorra o formes artístiques i un circuit d’aventura, entre altres. També hi haurà jocs gegants, un vaixell pirata i un hipòdrom. També s’ha pensat en els més petits i hi haurà un espai per a bebès. Les activitats aniran a càrrec de La Xarranca i són gratuïtes.

Diumenge a 2/4 de 9 del vespre hi haurà havaneres a La Plaça amb el grup Rems. La regidoria de Cultura també programarà durant els pròxims dies concerts i cinema a la fresca.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments