Inici Actualitat La marató de donació de sang de Taradell arriba a les 125...

La marató de donació de sang de Taradell arriba a les 125 donacions

0
COMPARTIR

Un total de 125 persones es van acostar al Centre cultural Costa i Font de Taradell aquest dissabte per fer un gest altruista en la marató de donació de sang. Durant tot el dia es van superar el centenar de donacions. De les 125 assolides, 16 van correspondre a persones que donaven sang per primera vegada. La marató portava per lema “Taradell té sang”.

Des de la delegació local del Banc de sang i teixits es dóna les gràcies a tots els donants per la seva generositat, a l’Ajuntament de Taradell pel seu suport i a tothom qui ha ajudat a la difusió de la iniciativa.

Es calcula que les necessitats dels hospitals i clíniques catalanes per garantir el subministrament de sang és de 1.000 bosses diàries. A més, la sang no es pot fabricar i actualment no té cap substitut. L’única forma de disposar de sang és la donació. I una donació de sang pot ajudar fins a tres malalts diferents.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments