Inici Actualitat Literatura i música en la tercera edició de la Festa de l’Art...

Literatura i música en la tercera edició de la Festa de l’Art de Taradell

0
COMPARTIR

La literatura i la música van ser les propostes que van centrar una nova edició de la Festa de l’Art de Taradell. Organitzada pel Consell de Joventut, al matí es va fer una nova edició de la ruta literària per diferents punts del municipi. En cada parada es llegia un petit text de l’escriptor o poeta vinculat amb el poble. En aquest sentit, es van llegir fragments de poesia de Pere Quart (Joan Oliver), Carles Riba, Clementina Arderiu i Joan Vilacís, juntament amb petites poesies d’autors locals.

El recorregut va passar per la Font Gran, la Torre de don Carles, can Madriguera o el carrer Sant Sebastià. La iniciativa, tot i que poc seguida, va comptar amb unes 17 persones, més que l’any passat.

A la tarda es va fer un petit concert als jardins del Centre cultural Costa i Font a càrrec de les formacions que assagen als bucs del Puntal. Tot i que també es va trobar a faltar més presència de públic. Cal destacar que el sopar gitano, també organitzat pel Consell de Joventut, no es va fer per manca d’inscripcions.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments