Inici Actualitat Taradell celebra aquest dissabte la Festa de l’art

Taradell celebra aquest dissabte la Festa de l’art

0
COMPARTIR

Per segon any consecutiu Taradell dedicarà un dia a les arts. La Festa de l’Art es celebrarà aquest dissabte amb diverses activitats. La primera serà a les 12 del migdia amb una nova edició de la ruta literària per diferents punts del municipi amb l’objectiu de descobrir la relació de Taradell amb diferents escriptors i poetes. L’inici del circuit serà al campanar.

A la tarda està previst un concert als jardins del Centre cultural Costa i Font a càrrec de les formacions que assagen als bucs del Puntal. Finalment, a la nit a partir de les 9 està previst fer un sopar gitano, també organitzat pel Consell de Joventut de Taradell, que no només comptarà amb gastronomia, sinó també amb algunes proves.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments