Inici Actualitat Taradell acull dissabte una marató de donació de sang

Taradell acull dissabte una marató de donació de sang

0
COMPARTIR

Sota el lema “Taradell té sang”, aquest dissabte durant tot el dia s’organitza una marató de donació de sang. La iniciativa tindrà lloc al Centre cultural Costa i Font des de les 10 del matí fins a les 2 del migdia i de les 4 de la tarda a les 9 del vespre. Al matí hi haurà un espectacle infantil a càrrec de Carles Cuberes als jardins de can Costa.

L’objectiu és recaptar molta sang de forma voluntària i aportar un gra de sorra per a totes aquelles persones que en necessiten. També es pretén superar les 100 donacions que fa un any ja es van assolir en una jornada de donació solidària de sang que es va fer.

L’únic requisit per ser donant de sang és tenir més de 18 anys i pesar 50 quilos o més. Es poden fer 3 o 4 donacions a l’any.

Cal ser conscients que la sang no es fabrica i que una de cada 10 persones que entra a l’hospital necessitarà una transfusió sanguínia. De cada donació se’n beneficien com a mínim tres persones, ja que se n’obtenen concentrats d’hematies, plaquetes i plasma.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments