Inici Actualitat Taradell manté la tradició de rebre la Flama del Canigó

Taradell manté la tradició de rebre la Flama del Canigó

2
COMPARTIR

Aquest diumenge Taradell va fer la tradicional rebuda de la Flama del Canigó. Es va fer als jardins del Centre cultural Costa i Font amb la presència de l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer.

L’acte, organitzat per l’Ajuntament de Taradell i l’Agrupació Sardanista de Taradell, va comptar amb l’encesa de la foguera i la lectura del manifest a càrrec dels portadors.

Fotos: Miquel Vilardell

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Carme
Carme
28 juny 2013 17:15

Totalment d’acord amb en Roger.

Jo després vaig anar a la Plaça de Vic i allà sí que hi havia una foguera de Sant Joan i famílies amb canalla gaudint del foc, dels petards i de l’ambient festiu.

Roger
Roger
27 juny 2013 14:58

Ja es veu a les fotos… Hi ha algú que cregui que aquesta és una autèntica foguera de Sant Joan? Quina nostàlgia d’aquelles fogueres que es fèien fa uns anys a la Plaça de les Eres, on tothom portava algun moble vell per a cremar-lo i on es podia estar fins tard veient com es consumia i acabar saltant per damunt les brases. No entenc perquè ja no es fa. I justament ara que hi ha un parell de bars/restaurants allà i un parell més a prop, així també s’ajudaria una mica als negocis de Taradell que prou falta els… Llegeix més »