Inici Actualitat El Torneig de futbol base de la U.D. Taradell comptarà amb 76...

El Torneig de futbol base de la U.D. Taradell comptarà amb 76 equips

0
COMPARTIR

El camp de la Roureda acollirà a partir d’aquest dimarts una nova edició del Torneig d’estiu de futbol base de la Unió Deportiva Taradell. La competició compleix l’edició 29 i comptarà amb la participació de 76 equips, vuit més que l’any passat. Un cop més la competició és la més participativa d’entre els tornejos que es disputen a la comarca d’Osona durant l’estiu.

La principal novetat és que les categories juvenil, cadet i infantil jugaran en format de futbol 7. Mentre que la resta, inclosa la prebenjamí que és novetat, ho faran en format de futbol sala. La categoria infantil és l’única que té grups que jugaran en les dues modalitats.

El torneig s’allargarà fins el 27 de juliol. Cada dia es disputaran partits en diversos camps de futbol sala i futbol 7. Aquest divendres al vespre s’entreguen els calendaris. A la web de la U.D. Taradell s’activarà un apartat per seguir els resultats i classificacions del torneig.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments