Inici Actualitat El Quedem? d’Òmnium Cultural proposa redescobrir Taradell

El Quedem? d’Òmnium Cultural proposa redescobrir Taradell

0
COMPARTIR

El programa “Quedem?” d’Òmnium Cultural proposa redescobrir Taradell sota el títol “Els 7 secrets de Taradell”. Aquest dissabte 22 de juny està prevista una activitat a les 6 de la tarda. Es tracta d’un petit recorregut a través de les curiositats que envolten el municipi i des d’una mirada diferent.

Per participar-hi només cal inscriure’s a través del correu electrònic quedemosona@omnium.cat o al telèfon 93 889 31 19. El punt de trobada serà l’escola municipal l’Arpa de Taradell (al carrer de l’Església) i la ruta té una hora i mitja de durada.

El “Quedem?” és un programa de llengua, lleure i cohesió social que ofereix de manera gratuïta una gran varietat d’activitats perquè totes les persones que formem la societat catalana, sigui quina sigui la nostra procedència, puguem conèixer-nos i relacionar-nos. També és una oportunitat per veure amb uns altres ulls el lloc on vivim i redescobrir racons.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments