Inici Actualitat Taradell acull la segona prova del campionat social de raid infantil de...

Taradell acull la segona prova del campionat social de raid infantil de Catalunya

1
COMPARTIR

Les instal·lacions del Ponicat de Taradell seran el centre neuràlgic de la segona prova del Campionat social de Raid infantil de Catalunya que es disputarà aquest diumenge. La prova començarà a les 9 del matí i s’allargarà fins a les 3 de la tarda i està previst que hi participin un total de 50 genets catalans d’entre 6 i 16 anys.

Tots els recorreguts tindran inici i arribada al Ponicat. Aquesta és la segona prova d’un total de quatre i compta amb el suport de la Federació Catalana d’Hípica. A la prova hi haurà la presència de dos destacats genets en el món dels raids, com són Jordi Arboix i Àlex Crivillé.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Juli
Juli
19 juny 2013 10:44

Molt bé Ponicat! seguiu així!!!