Inici Actualitat Els Sklops de l’Esbart dansaire Sant Genís

Els Sklops de l’Esbart dansaire Sant Genís

0
COMPARTIR

Els jardins del Centre cultural Costa i Font de Taradell van ser escenari aquest divendres a la tarda de l’actuació de final de temporada de l’Esbart dansaire Sant Genís. L’acte va servir per presentar el nou grup Sklops, sorgit de pares i mares de balladors i gent que no havia ballat mai.

Gaudint de la bona climatologia i a la fresca, el públic va poder gaudir dels balls, que també va comptar amb els grups infantils i juvenils de l’Esbart dansaire. Una tarda animada amb algun sorpresa en la posada en escena. Entre d’altres, l’escola de música de Taradell posava la música en directe des de l’escenari dels jardins.

Us deixem amb algunes images de les actuacions:

[shashin type=”albumphotos” id=”3″ size=”small” crop=”n” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments