Inici Actualitat Oferting.cat apropa propostes comercials de Taradell

Oferting.cat apropa propostes comercials de Taradell

0
COMPARTIR

Des de fa poc més d’un any està en marxa una nova plataforma digital a Osona. Es tracta d’Oferting.cat, un aparador d’ofertes comarcals que ja ha posat en valor empreses i comerços de Taradell.

L’objectiu és apropar les millors ofertes comercials als osonencs i, sobretot, potenciar el comerç de proximitat. Fa escassament un any que es va posar  en marxa aquesta iniciativa en línea. El funcionament és que cada dia es destaquen descomptes i promocions amb un temps limitat per adquirir-les i amb informació de l’estalvi que s’aconsegueix. Es poden adquirir promocions en restauració, gastronomía, bellesa, activitats esportives, viatges, i un llarg etcètera. A més els usuaris registrats, no només reben informació de les millors ofertes via mail, sinó que també participen en sortejos mensuals de productes.

Oferting.cat rep una mitjana de 8.000 visites mensuals i ara vol expandir la seva difusió. A Taradell ja alguns comerços han provat aquesta modalitat oferint ofertes. L’avantatge és que l’empresa o comerç dóna a conèixer el seu negoci a un ampli públic comarcal i al mateix temps pot promocionar descomptes o productes.

Una bona manera, doncs, de trobar ofertes de Taradell i gaudir-ne a un millor preu.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments