Inici Actualitat L’Escola de Música de Taradell ja té obertes les inscripcions per al...

L’Escola de Música de Taradell ja té obertes les inscripcions per al pròxim curs

0
COMPARTIR

Ja es poden fer les inscripcions per als cursos del pròxim any de l’Escola de Música de Taradell. Aquestes es poden formalitzar de dilluns a divendres de 5 de la tarda a 2/4 de 8 del vespre. Els cursos que s’ofereixen permeten aprendre a tocar: acordió cromàtic, baix elèctric, bateria, clarinet, contrabaix, flauta travessera, guitarra clàssica, guitarra elèctrica, piano, piano modern, saxofon, trombó, trompeta, violí, violí folk i violoncel.

Al mateix temps, també s’ofereix la possibilitat d’apuntar-se a la Tarabanda i la bandatard, l’orquestra de corda, el grup de folk i el grup d’adults de l’Escola de Música. També es pot sol·licitar informació al telèfon 93 880 01 57.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments