Inici Actualitat L’Esbart dansaire Sant Genís tanca temporada presentant el grup Sklops

L’Esbart dansaire Sant Genís tanca temporada presentant el grup Sklops

0
COMPARTIR

L’Esbart dansaire Sant Genís de Taradell fa aquest divendres l’actuació de final de temporada. Serà a les 7 de la tarda al Centre cultural Costa i Font en un acte gratuït. A més, servirà per presentar el nou grup de l’Esbart. Es tracta d’Sklops, una formació constituïda per pares i mares de balladors de l’entitat amb la peculiaritat que mai abans han ballat.

Al marge d’aquesta actuació, també n’hi haurà dels grups infantils i juvenils de l’Esbart dansaire. I, a més, totes les actuacions comptaran amb l’acompanyament musical de l’Escola de música de Taradell que interpretarà en directe les danses que es ballaran.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments