Inici Actualitat El barri de Mont-rodon celebra la seva festa major aquest cap de...

El barri de Mont-rodon celebra la seva festa major aquest cap de setmana

0
COMPARTIR

Cap de setmana d’activitats festives al barri Mont-rodon de Taradell. Els seus veïns celebren la Festa Major i ho faran amb actes durant tres dies que comencen aquest divendres amb un concert dels Boys Damm a 2/4 d’11 de la nit.

Dissabte aglutinarà activitats amb balls a les 12 del migdia, missa a la tarda, i xocolatada i passejades amb ponis al Pla de les Albes. Al vespre, a partir de les 9, hi haurà un sopar popular a la Pista, que estarà amenitzat per ball i bingo. Finalment, el diumenge a les 12 del migdia hi haurà una festa de l’escuma per als més petits i a quarts de 2 s’inaugurarà el Parc Jaume Vila, amb la presència de l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments