Inici Actualitat Els avis de Taradell són els protagonistes amb el 59è Homenatge a...

Els avis de Taradell són els protagonistes amb el 59è Homenatge a la vellesa

0
COMPARTIR

Més de 160 persones de Taradell, de les més grans del poble, van rebre aquest diumenge el tradicional homenatge a la vellesa. La festa va comptar amb l’habitual companyia dels padrins que van acompanyar els seus avis i iaies en la celebració eucarística a l’església Sant Genís. El Cor parroquial i els alumnes de l’escola Les Pinediques amb una representació teatral van animar la missa.

Tot seguit, hi va haver un canvi de plans. El vermut popular es va traslladar al centre cultural Costa i Font a causa de la inestabilitat climatològica, que amençava a pluja. A partir d’aquí, els avis van ser els protagonistes, podent degustar un bon dinar servit pel restaurant Terra Endins.

Els dos homenatjats de més edat han estat Dolors Murtra i Lluís Reig, que ja ho van ser l’any passat. Ells van ser els encarregats de fer el tradicional tall al pastís i van rebre un obsequi gentilesa de Paquita Clot. La Coral L’Arpa va tancar la festa amb una actuació en directe. L’any vinent es celebraran 60 anys de l’inici d’aquesta festa tan arrelada a Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments