Inici Actualitat Ja es pot veure el lipdub dels gegants d’Osona, presentat a Taradell

Ja es pot veure el lipdub dels gegants d’Osona, presentat a Taradell

0
COMPARTIR

Taradell va acollir aquest divendres al vespre la presentació oficial del lipdub del món geganter osonenc. L’acte es va fer al Centre cultural Costa i Font amb la presència de diversos representants de les colles geganteres d’Osona.

El lipdub es va gravar a mitjans d’abril al Monestir de Sant Pere de Casserres amb l’objectiu de promocionar el món geganter. La gravació va anar a càrrec de TVBagué i la cançó escollida és “Ball de geganmts d’Osona”. Al llarg del recorregut es poden veure diversos taradellencs de la Colla gegantera de Taradell. I a la part final, abans d’entrar al monestir apareixen la Tiburgeta i en Guillem de Mont-rodon, els gegants del poble.

Aquí us deixem el vídeo perquè el pogueu veure.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments