Inici Actualitat El campanar i la capella Santa Llúcia de Taradell repicaran el 10...

El campanar i la capella Santa Llúcia de Taradell repicaran el 10 de juny pel Dia de la Memòria

0
COMPARTIR
Panoràmica de l'església i del campanar de Taradell

Panoràmica de l'església i del campanar de Taradell

L’església Sant Genís de Taradell, a través del seu campanar i la capella Santa Llúcia, s’ha sumat aquesta setmana a la iniciativa del Dia de la Memòria. L’objectiu és que el 10 de juny a les 7 de la tarda els campanars de tot el país toquin les seves campanes en homenatge als defensors de la llengua catalana.

Aquesta setmana mossèn Joaquim Fàbregas ha confirmat que el campanar de Taradell farà repicar les campanes i també s’hi suma la capella de Santa Llúcia. Cal recordar que a tot Catalunya més de 200 campanars ho faran el mateix dia i a la mateixa hora. A Osona n’hi ha una trentena.

La iniciativa es fa el 10 de juny perquè coincideix amb l’aniversari de la mort del poeta Jacint Verdaguer (1845-1902). L’any passat l’homenatge es va dedicar exclusivament al poeta de Folgueroles. I enguany s’amplia a d’altres autors com Joan Salvat-Papasseit, Josep Maria de Sagarra, Joan Maragall, Salvador Espriu o Vicent Andrés Estellés.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments