Inici Actualitat La gent gran de Taradell serà homenatjada diumenge a la 59a Festa...

La gent gran de Taradell serà homenatjada diumenge a la 59a Festa de la Vellesa

0
COMPARTIR

Homenatjats en la Festa de la Vellesa 2012El Patronat Local de la Vellesa de Taradell organitza aquest diumenge el 59è Homenatge a la Vellesa. Està previst que 160 persones del poble participin a la festa, que començarà a les 11 del matí amb la rebuda dels avis homenatjats.

La missa començarà a 2/4 de 12 i comptarà amb l’acompanyament musical del Cor Parroquial, que sota la direcció de Ramon Valls, interpretarà la cançó “Muntanyes del Canigó”. També hi haurà l’actuació dels alumnes de l’escola Les Pinediques en representació de totes les escoles del poble.

Com és tradició, a la una del migdia es farà el vermut popular als jardins de davant l’Església. A les 2 es farà el dinar de germanor al Centre Cultural Costa i Font amb la imposició de la insígnia del Patronat als homenatjats assistents per primera vegada a la festa. Unes 200 persones assistiran al dinar. El fi de festa anirà a càrrec de la Coral L’Arpa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments