Inici Actualitat El taradellenc Enric Barba estrena monòleg a Seva

El taradellenc Enric Barba estrena monòleg a Seva

0
COMPARTIR

El taradellenc Enric Barba estrenarà aquest dissabte el monòleg “Consultori Twain”. Ho farà a Seva en la primera de diverses posades en escena previstes. És un projecte personal d’Enric Barba que porta tot el pes del muntatge.

El monòleg ha estat adaptat per Josep Maria Diéguez, que també n’és el director, i s’inspira en textos de l’escriptor nordamericà Mark Twain. L’espectacle dura una hora i es basa en un programa de ràdio en directe on un presentador ofereix als radiooients una mena de consultori sentimental mentre raona sobre la seva vida familiar amb l’humor com a base.

A banda d’Enric Barba, el monòleg també compta amb la col·laboració dels taradellencs i membres del grup teatral Gottic, Josep Miret, encarregat de l’attrezzo i l’utillatge, i de Sergi Tordera, com a tècnic de so.

La primera representació serà aquest dissabte a Seva a les 10 del vespre a la sala polivalent. Més endavant, està previst portar el monòleg a Vic (la setmana vinent al Centre cultural de la Fundació La Caixa), Sant Sadurní d’Anoia, La Bisbal del Penedès i Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments