Inici Opinió L’esport taradellenc

L’esport taradellenc

1
COMPARTIR

Aquest cap de setmana hem pogut viure la Festa de l’Esport. Una iniciativa, trobo que molt encertada, que ja ha complert cinc edicions. I per què considero que és molt encertada?

Taradell sempre ha estat un municipi esportista. Més enllà dels dos grans clubs, la U.D. Taradell i el C.P. Taradell, que aglutinen la gran majoria d’esportistes del poble, hi ha molta gent que també ho fa a nivell individual. Actualment, hi ha com una moda. Fer esport genera un reconeixement, no tant sols personal, sinó social. I d’esports n’hi ha molts.

Divendres vaig tenir el goig de participar en la gala de lliurament de premis als millors esportistes de Taradell. Es tracta de reconèixer la trajectòria esportiva dels taradellencs que més han destacat en l’última temporada (és a dir de juny a juny). Però, de fet només és una excusa per posar en valor l’esport. Més enllà de qui guanyi els premis, crec que és un bon moment per reivindicar l’esport taradellenc.

En aquests cinc anys de Festa de l’Esport hem pogut recordar èxits esportius amb una exposició personalitzada el primer any. Hem donat relleu a la gent que, sense límits d’edat, continuen practicant esport. Hem pogut conèixer que Taradell sempre ha tingut molts aficionats al món del motor, que molts i moltes atletes amb grans resultats són veïns nostres… Que hem tingut taradellencs destacats en patinatge, natació, billar i un llarg etcètera.

I el més important de tot, t’adones que no només tenim un passat esportiu, sinó un present i un futur. I no només em refereixo als joves que pugen. Sinó també  perquè a Taradell es pot jugar a futbol, hoquei, tennis, pàdel, golf, fer duatlons, curses de muntanya, trial, escacs, tennis taula i fer caminades. Que això últim també és fer esport i salut!

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Montse Pladevall Segalés
4 juny 2013 9:28

També felicito la iniciativa del dia de l’esport. En una societat cada cop més sedentària és imprescindible fer esport. Els humans estem fets per moure’ns, només cal mirar un esquelet humà. Ple d’ossos i articulacions, i si les tenim és per fer-les servir, en cas contrari comencen a aparèixer rigideces i fixacions.

Aprofito per adjuntar un link sobre el dia de l’esport. Recomano veure i escoltar el video:
http://www.diba.cat/esports/Dia_Esport_Europa