Inici Actualitat La U.D. Taradell tanca temporada amb una derrota contra el Canovelles

La U.D. Taradell tanca temporada amb una derrota contra el Canovelles

1
COMPARTIR

La Unió Deportiva Taradell ha acabat la temporada en onzena posició, després de perdre a casa en l’últim partit de lliga. Els taradellencs, sense res en joc i molt relaxats, han perdut davant del Canovelles, últim classificat, per 2 gols a 4.

El partit s’ha decidit en els 20 primers minuts. El Taradell ha sortit molt relaxat i ha vist com en un tres i no res els visitants es posaven 0 a 3 en el marcador, el tercer de penal. A la mitja hora de joc ha arribat l’1 a 3 obra de Muntal que ha rematat de cap una centrada de Canó. Però ha estat un miratge, ja que pocs minuts després ha arribat l’1 a 4, resultat amb el qual s’ha anat al descans.

A la segona meitat, el Taradell s’ha posat les piles i ha estat el dominador del partit. Als 5 minuts Edu Morató ha fet el 2 a 4 rematant una centrada de córner. El Taradell ho ha seguit intentant, però no ha estat fi en les moltíssimes arribades per bandes que ha tingut. I al final, el marcador no s’ho mogut.

Destacar que el partit ha servit per acomiadar diversos jugadors que es retiren o canvien d’equip. Així, Cesc Pla, Edu Morató i Joan Morcillo pengen les botes, mentre que Marc Muntal i Quim Molas també deixen l’equip, però seguiran jugant.

Us oferim els dos gols del Taradell:

Gol de Muntal (1-3):

Gol d’Edu Morató (2-4):

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Albert Molist
Albert Molist
3 juny 2013 8:02

On jugaran l’any que ve en Marc Muntal i Quim Molas?