Inici Actualitat El taller de fotografia històrica de Taradell es centra en la matança...

El taller de fotografia històrica de Taradell es centra en la matança del porc i els Reis i les atxes

0
COMPARTIR

A partir d’aquest mes de juny, cada dimecres, es farà una nova edició del Taller de fotografia històrica, impulsat per l’Arxiu Fotogràfic de Taradell i el Grup de Recerca Local. Enguany els dos temes escollits per recollir-ne material són “la matança del porc” i “els Reis i les atxes de barballó”.

D’aquesta manera, qualsevol persona que tingui material fotogràfic d’aquestes temàtiques pot presentar-se els dimecres de 4 a 6 de la tarda a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font. Les fotografies cedides serviran per ampliar l’arxiu i documentar treballs d’investigació. De cada fotografia se’n farà una còpia digital, de manera que l’original continuarà sent propietat de la persona.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments