Inici Actualitat L’esport serà el protagonista aquest cap de setmana a Taradell

L’esport serà el protagonista aquest cap de setmana a Taradell

0
COMPARTIR

Festa de l'esport a Taradell el 2012Per cinquè any consecutiu Taradell celebra la Festa de l’Esport amb tot un cap de setmana ple d’activitats. Les entitats esportives, juntament amb l’Ajuntament de Taradell, proposen un conjunt d’actes que començaran divendres al vespre amb el lliurament dels premis als millors esportistes de l’any.

Com sempre la gala en format sopar degustació tindrà lloc a El Serrat del Figaró i reconeixerà els èxits esportius d’alguns taradelllencs i entitats.

Les activitats més populars es podran gaudir el dissabte a la tarda. L’esport sortirà al carrer i la zona del Pujoló serà el centre neuràlgic. Tothom qui vulgui podrà disfrutar amb una tirolina i un rocòdrom, practicar el tir amb arc, el bicitrial o provar un circuit d’agilitat. També es podrà veure una exhibició de balls i de taekwondo.

El diumenge hi haurà una caminada de bon matí amb sortida des de la Plaça de les Eres i una exhibició de trial a partir de 2/4 d’11 a la zona del Canyet (tercer Pujoló). Al pavelló municipal es farà un torneig comarcal d’hoquei patins base, mentre que a la tarda es farà una exhibició de patinatge.

Podeu consultar els horaris i actes al nostre espai de l’agenda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments