Inici Actualitat Inauguració de l’exposició “Escriure en temps difícils”

Inauguració de l’exposició “Escriure en temps difícils”

0
COMPARTIR

La biblioteca Antoni Pladevall i Font inaugura aquest dijous l’exposició “Escriure en temps difícils”. I ho farà amb una conferència a càrrec de Josep-Francesc Delgado, comissari de l’exposició.

La mostra explica les vides de quatre escriptors (Avel·lí Artís-Gener, Pere Calders, Josep Ferrater Mora i Joan Sales) i com van viure els esdeveniments històrics, com van reaccionar-hi i quina literatura personal se’n va derivar. Educats en escoles modernes de Catalunya els anys 20, van donar-se a conèixer al públic lector durant el període de la Generalitat republicana.

A la xerrada també hi intervindrà l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, i la directora dels Serveis Territorials a la Catalunya Central del Departament de Cultura, Maria Àngels Blasco.

El motiu de l’exposició és que el 2012 es va commemorar el centenari del naixement dels quatre escriptors catalans. Es tracta d’una mostra itinerant estructurada en cinc blocs temàtics. L’exposició es podrà veure a la biblioteca fins l’11 de juny.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments