Inici Actualitat Com es diu Taradell en llenguatge de signes?

Com es diu Taradell en llenguatge de signes?

0
COMPARTIR

L’Agrupació de Sords de Vic i Comarca, amb el suport del Consell Comarcal d’Osona, ha elaborat un conjunt de vídeos en què s’explica com dir en llenguatge de signes el nom de tots els pobles i ciutats d’Osona. La iniciativa té com a objectiu divulgar al màxim possible aquesta llengua, i normalitzar la seva presència i el seu ús diari, així com oferir un recurs interessant als ciutadans i als ajuntaments.

Els vídeos també es poden consultar al canal de Youtube del Consell Comarcal: http://www.youtube.com/user/ccosona2?feature=watch

Tot seguit podeu veure el vídeo del municipi de Taradell:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments