Inici Actualitat La U.D. Taradell guanya a Parets i assegura la permanència matemàticament

La U.D. Taradell guanya a Parets i assegura la permanència matemàticament

0
COMPARTIR
Partit entre el Parets i la UD Taradell

Partit entre el Parets i la UD Taradell

La Unió Deportiva Taradell ha aconseguit aquest diumenge al matí la victòria definitiva per assegurar la permanència a Segona Catalana i no dependre de possibles descensos compensats. Els taradellencs han guanyat per 2 a 4 al Parets, equip que està en zona de descens.

El partit ha començat com una seda pel Taradell. Als 9 minuts una jugada per la dreta ha acabat amb un xut de Pau que anava dins la xarxa, però que ha topat amb un defensa i ha acabat en córner. A la sortida del mateix, Fredi, en jugada individual, ha centrat i Canó ha marcat a plaer. Quatre minuts més tard una pilota llarga a Canó ha suposat el 0 a 2 després de cedir la pilota a Raul que ha marcat a porteria buida.

Partit entre el Parets i la UD TaradellI cinc minuts més tard, un mal rebuig del porter local ha fet que Erra recuperés la pilota, l’ha cedit a Fredi que ha marcat a plaer. Un 0 a 3 en poc més de 20 minuts que ha estat clau. A partir d’aquí els locals més amb el cor han pressionat per escurçar diferències. Les ocasions més clares pels locals han estat un gol anul·lat per fora de joc als 32 minuts i un xut ras que Bobé ha aturat abans d’arribar al descans.

A la segona ha continuat la mateixa tònica amb la qual ha acabat el primer temps. Els locals han buscat escurçar diferències davant un Taradell que s’ha relaxat i ha perdut el control del partit. Així als 20 minuts en una falta lateral ha arribat l’1 a 3 després que ningú toqués la pilota. Però l’alegria local ha durat poc ja que 5 minuts després, una centrada de Muntal per l’esquerra l’ha rematat Fredi arribant per la dreta.

Però 2 minuts més tard en un xut des de la dreta el Parets ha fet el 2 a 4 i ha posat una mica d’emoció a la part final. El marcador, però, no s’ha mogut i el Taradell ha sumat 3 punts que l’allunyen de la 13a posició, que depenent dels descensos compensats podria haver estat perillosa.

Tenim 4 gols penjats. Possiblement en penjarem algun més.

Gol de Canó (0-1):

Gol de Raul (0-2):

Gol de Fredi (0-3):

Gol del Parets (1-3):

Gol de Fredi (1-4):

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments