Inici Actualitat Avui fa 10 anys de l’històric ascens de la U.D. Taradell a...

Avui fa 10 anys de l’històric ascens de la U.D. Taradell a Regional Preferent

1
COMPARTIR
Celebració de l'ascens de la UD Taradell l'any 2003

Un 25 de maig de 2003 (era un diumenge) la Unió Deportiva Taradell va assolir l’històric ascens a Regional Preferent (categoria que actualment no existeix). Aquesta és la màxima categoria a la qual ha militat el club.

L’ascens es va produir en l’última jornada de lliga després d’empatar a 1 a la Roureda davant del Mollet, segon classificat. Els taradellencs necessitaven un empat o una victòria per ser campions de Primera Regional. Un gol a 12 minuts pel final de Joan Solà amb 0 a 1 al marcador va certificar l’històric ascens.

Recordem que la U.D. Taradell va acabar jugant 5 temporades a Preferent i, fins i tot, va estar a punt de pujar a Primera Catalana després d’obtenir un subcampionat la temporada 2005/06. Va acabar perdent la promoció contra l’Amposta.

Celebració de l'ascens de la UD Taradell l'any 2003

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
dani
dani
27 maig 2013 15:46

Quin gran dia, quin gran equip!!!!