Inici Actualitat Enric Llonch, soci del Centre Excursionista Taradell, corona el Lhotse amb Ferran...

Enric Llonch, soci del Centre Excursionista Taradell, corona el Lhotse amb Ferran Latorre

0
COMPARTIR
Enric Llonch a la dreta al costat de Ferran Latorre
Enric Llonch a la dreta al costat de Ferran Latorre

El vigatà Enric Llonch, soci del Centre Excursionista Taradell, va coronar aquest dimeccres el cim de Lhotse, a l’Himàlaia. Es tracta de la quarta muntanya més alta del món amb 8.516 metres d’altitud. Ho va fer com a integrant de l’expedició encapçlada pel vigatà Ferran Latorre que pretén coronar sense oxigen els 14 cims més alts de 8.000 metres que hi ha.

Els dos vigatans han fet el cim en el primer intent a les 11 del matí hora de Nepal, després de vuit hores d’ascens. Actualment hi ha 32 persones (només 13 sense ajuda d’oxigen) que han coronat els 14 vuit mils, però no hi ha cap alpinista català.

Cal recordar que fa un any en la 4a Festa de l’Esport de Taradell, Enric Llonch va ser premiat amb el guardó a la millor fita esportiva després d’haver pujat al cim de Manaslu, de 8.163 metres d’altitud. Allà hi va plantar el banderí del Centre Excursionista Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments