Inici Actualitat El 15 de juny MOU-T proposa un campionat de pàdel i de...

El 15 de juny MOU-T proposa un campionat de pàdel i de futbol aigua

0
COMPARTIR
Exemple d'un camp de futbol aigua

Exemple d'un camp de futbol aiguaEl Parc d’Esports de Taradell acollirà el pròxim 15 de juny una competició inèdita. En el marc de la iniciativa MOU-T, es disputarà un campionat de futbol aigua. Aquesta modalitat de 4 contra 4 compta amb un camp de futbol de lona amb els costats inflables i amb aigua per potenciar les relliscades. Es disputarà en les categories aleví, infantil, cadet i amateur.

Al mateix temps també es farà un torneig de pàdel amb categoria masculina i femenina, juntament amb activitats gratuïtes com classes de gimnàs dirigides, jocs infantils per la canalla o una slackline. Tots els participants tindran entrada gratuïta a la piscina d’estiu.

Les competicions s’allargaran durant tot el dia i les finals es disputaran al vespre. Les inscripcions encara estan obertes i costen 10 euros per jugador per al torneig de pàdel i 5 (alevins, infantils i cadets) i 8 euros per al torneig de futbol aigua. Les places són limitades.

Podeu trobar més informació aquí i veure una demostració en aquest vídeo:

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments