Inici Actualitat Concert de fados a la Biblioteca de Taradell aquest dijous

Concert de fados a la Biblioteca de Taradell aquest dijous

0
COMPARTIR

Nevoa i Vicenç Solsona interpreten fadosAquest dijous, dins del projecte d’agermanament cultural amb Portugal, la Biblioteca Antoni Pladevall i Font acollirà un concert de fados. L’acte començarà a les 9 del vespre i és totalment gratuït.

El concert anirà a càrrec de Névoa a la veu i Vicenç Solsona a la guitarra. Névoa és el nom artístic de Núria Piferrer que canta fados en llengua portuguesa, però també en català. Cal destacar que l’ambient lusità de l’acte serà total, ja que al cafè de can Costa, qui vulgui, també podrà degustar un menú especial per a l’ocasió.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments