Inici Actualitat Antoni Pladevall i Font és l’autor del missatge de la Flama del...

Antoni Pladevall i Font és l’autor del missatge de la Flama del Canigó 2013

1
COMPARTIR

L'historiador Antoni Pladevall i FontL’historiador taradellenc Antoni Pladevall i Font ha estat l’encarregat de redactar el missatge de la Flama del Canigó d’aquest 2013 d’Òmnium. Aquest missatge es llegirà durant l’encesa de la Flama la mitjanit del 22 al 23 de juny al cim del Canigó.

A través del document, Antoni Pladevall reivindica la força del poble català i els anhels de llibertat. I posa com a exemples de la unitat catalana dos esdeveniments: el centenari del naixement del poeta Salvador Espriu i el vintè aniversari de la mort del poeta Vicent Andrés Estellés.

El text diu: “Així, la Flama ha esdevingut un poderós agent de catalanitat i de denúncia contra tants botiflers que, més o menys camuflats, ens volen dividir per fer-nos perdre l’esperit i els sentiments que ens mantenen encara com un gran poble. És aquest el gran missatge de la Flama”.

Podeu llegir el missatge aquí.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Josep Miret
Josep Miret
23 maig 2013 0:19

De Vicent Andrés i Estellés, enguany es compleixen 20 anys de la seua mort.
No pas 10 com involuntàriament es publica.
Molt bon text d’Antoni Pladevall