Inici Actualitat Eudald Babot i Albert Pujol fan podi a la 3a Cursa de...

Eudald Babot i Albert Pujol fan podi a la 3a Cursa de muntanya del Voltreganès

1
Albert Pujol a la 3a cursa de muntanya del Voltreganès

Dos taradellencs van assolir el podi aquest cap de setmana en la tercera edició de la Cursa de muntanya del Voltreganès. La prova, organitzada pel Club Excursionista del Voltreganès, comptava amb una mitja marató i una marató.

Albert Pujol (CET L’Enclusa)  va ser segon en la mitja marató i va completar els 21 quilòmetres amb un temps d’1 hora 59 minuts i 29 segons. Es va quedar a tan sols 34 segons del guanyador, Marc Trasserra.

Mentrestant, en la marató Eudald Babot (CET L’Enclusa) va aconseguir la tercera posició. Els 42 quilòmetres i 2.200 metres de desnivell positiu del recorregut els va completar amb un temps de 4 hores 32 minuts i 29 segons. La victòria va ser per Ernest Ausiró.

Podeu veure una galeria de fotografies a osona.com.