Inici Actualitat Dissabte Ruralturistic organitza un curs d’orientació a Taradell

Dissabte Ruralturistic organitza un curs d’orientació a Taradell

0
COMPARTIR

Aquest proper dissabte 25 de maig es farà al Centre cultural Costa i Font un curs d’orientació. Serà un curs intensiu amb teoria i pràctica que tindrà lloc de 9 del matí a 7 de la tarda. El curs, organitzat per Ruralturistic a través de MadTeam, està obert a tothom que estigui aficionat a les activitats a la natura.

L’objectiu és donar els coneixements necessaris per orientar-se, situar-se i saber interpretar la nostra posició a través d’un GPS. Qui hi estigui interessat pot obtenir més informació i fer les inscripcions a través d’aquest enllaç: http://madteam.cat/cursos/curso.php/192/

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments