Inici Actualitat El CP Taradell baixa de categoria després de perdre a la pista...

El CP Taradell baixa de categoria després de perdre a la pista del Tordera

0
COMPARTIR

El Club Patí Taradell ha perdut la categoria de la Primera Divisió després de la derrota aquest dissabte a la pista del Tordera. L’equip de Taradell va perdre per 4 a 0 contra el segon classificat.

A la primera meitat no hi va haver gols per part de cap dels dos equips. L’ocasió més clara va ser un penal per al Tordera que al minut 12 els locals no van aprofitar. A la segona meitat es va decantar el partit.

Ja en els primers minuts van arribar dos gols per als locals. Al minut 7 el primer obra de Joan Castañé, i un minut més tard el segon marcat per Andrea Bocato. El partit va quedar pràcticament sentenciat a falta d’11 minuts quan Andrea Bolcato va fer el 3 a 0. Els locals no van deixar cap opció al Taradell, que no va gaudir de cap acció de perill a pilota parada.

En canvi, el Tordera va desaprofitar una falta directa i a falta de 7 minuts Andrea Bolcato va posar el definitiu 4 a 0. A falta d’una jornada el Taradell ja no té cap possibilitat d’atrapar al penúltim classificat, l’Oviedo, que està a quatre punts.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments