Inici Actualitat La U.D. Taradell empata a última hora davant del Cardedeu

La U.D. Taradell empata a última hora davant del Cardedeu

0
COMPARTIR

Partit del 18 de maig de 2013 entre la U.D. Taradell i el CardedeuLa Unió Deportiva Taradell ha empatat aquest dissabte a 1 davant del Cardedeu en el partit disputat a la Roureda. El punt s’ha assolit gràcies a un gol en els últims minuts de partit de Cesc Pla. Els taradellencs, encara no tenen la permanència matemàtica, però estan molt a prop.

A la primera meitat, domini taradellenc que ha portat el pes i les ocasions del partit. Els rivals no han incomodat i només es recorda un xut al lateral de la xarxa en tots els 45 minuts. Mentrestant, al Taradell també li ha costat fer ocasions, però tot el joc es disputava en terreny del Cardedeu. Als 25 minuts Erra ha tingut l’ocasió més clara en un xut amb l’esquerra que s’ha estavellat al travesser. Més tard, ho ha intentat Muntal amb un xut exterior que ha parat el porter i Fredi engaltant un córner i obligant un defensa a treuer la pilota des de la línia de gol.

A la represa les coses s’han posat en contra per al Taradell. Als 5 minuts els visitants en la primera ocasió clara han marcat el 0 a 1. En els següents minuts s’ha jugat poc. Primer perquè Nil, amb un trau al cap producte d’una entrada, ha hagut de ser substituït. I després perquè els visitants amb constants pèrdues de temps i lesions han travat el joc.

Partit del 18 de maig de 2013 entre la U.D. Taradell i el CardedeuTot i això, el Taradell ha arriscat per buscar l’empat. Aquí el Cardedeu amb dues arribades en contraatac podria haver sentenciat. Però no ha ho fet i el Taradell ha fregat el gol. Primer amb xuts d’Erra, Muntal i Pau. L’empat ha arribat en els últims minuts quan una falta llunyana picada per Cesc s’ha introduït dins la porteria sense que ningú toqués la pilota.

Abans d’acabar, Erra amb un xut de la frontal ha estat a punt de signar la remuntada. Al final repartiment de punts que deixa el Taradell amb 46 punts, molt a prop d’assegurar-se la salvació.

Gol de Cesc Pla (1-1):

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments