Inici Actualitat Diversos joves de Taradell exposen les seves creacions a can Costa

Diversos joves de Taradell exposen les seves creacions a can Costa

3
COMPARTIR

Divendres es va inaugurar al vestíbul del Centre cultural Costa i Font una exposició d’art jove. L’acte va comptar amb la presència del director general de Joventut i taradellenc, Antoni Reig, i amb la regidora de Cultura, Lluïsa Sañé. La mostra compta amb diverses obres de disset joves taradellencs. La majoria de les peces són a base d’il·lustració, tot i que hi ha altres tècniques.

Els joves artsites són Marcel Puigdomènech, Sílvia Vicente, Anna Aparicio, Eva Vílchez, Sunny Tamar Guerra, Dídac Ramos, Núria Bosch, Bruna Arumí, Violeta Picó, Laia Molist, David Roca, Genís Mora, Lídia Duran, Laura Casassas, Lorena Prat, Albert Adam i Mar Espinàs. La mostra es pot visitar fins el dia 2 de juny.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

3 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Albert Molist
Albert Molist
27 maig 2013 10:24

No en tenia ni idea d’aquesta exposició, però segons el que veig 2 cosins meus hi tenen algun treball exposat, els hauré de demanar fotos!
Molt bona idea fer aquesta exposició.

Lluís
Lluís
20 maig 2013 16:12

La veritat es que sí, és una bona iniciativa. Una de les activitats que deslliuren les emocions als joves és la pintura o el dibuix. La veritat és que l’exposició fa goig de veure.

Taradellenc
Taradellenc
20 maig 2013 14:56

Bona iniciativa de l’Ajuntament de Taradell. Espero que es continui fent durant més anys i no sigui fruit d’un any. La veritat és que jo he vist l’exposició i m’ha agradat força, hi ha molt nivell entre els joves.