Inici Actualitat Els usuaris de la Biblioteca de Taradell poden aconseguir bitllets InterRail

Els usuaris de la Biblioteca de Taradell poden aconseguir bitllets InterRail

0
COMPARTIR

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell forma part del projecte “No perdis el tren”. Es tracta d’una iniciativa, amb participació de la Diputació de Barcelona i Renfe, que ofereix la possibilitat que els seus usuaris guanyin bitllets InterRail.

Així, tots els usuaris que agafin una guia o revista de viatges en préstec entraran en el sorteig podran omplir una butlleta per entrar en el sorteig de 3 bitllets de segona classe per a dues persones.

La de Taradell és l’única biblioteca d’Osona que participa en la iniciativa per la seva especialització en excursionisme i senderisme. També hi participen les biblioteques d’Arenys de Mar, Berga, Caldes de Montbui, Moià, Sabadell, Sant Celoni i Vilafranca del Penedès. Cada biblioteca disposa de 100 butlletes de participació. El sorteig es farà la setmana del 8 de juliol i el viatge es pot iniciar abans del 31 de desembre.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments